29 september

Hej. Haft en konstig vecka. Vet inte ens hur jag ska beskriva den. Igår kände jag ingenting; idag känner jag allt. Och det blåser så mycket. Jag uppskattar det. Samt att en kan börja med knästrumpor och att jag idag i skolan kunde köpa kaffe med påtår för 10kr. Uppskattar dock inte min hosta som aldrig tar slut. 
 
Imorgon flyr jag Malmö för Stockholm över helgen. Ska ta bilen dit med familjen för att hälsa på storebror (!!!!). Ännu extremt oklart att jag överlevt de sex veckor då han bott hemifrån. Men får se honom imorgon och kanske slippa lite tankar som cirkulerar här hemma. Nu står jag inför valet om jag ska koka lite mer kaffe. Hejdå. 
 
 
3 kommentarer

25 september

När jag vaknar är det som att jag aldrig somnade. Att jag bara hade minnesförlust en stund men nu, nu slussas jag in i verkligheten igen. Mina lakan är gula. Jag bytte igår. Klädde sängen i rent och strävt. Ändå luktar de närhet. Kanske är det jag som luktar närhet. Mina ben är ganska korta, det är något som går i släkten. Det och att nätter med hud drar åt sig lukten. Och över vänstra låret har jag permanenta blåmärken. De går från blått till grönt till gult och tillbaka till blått. Det enda som inte föredras är platsen de lagt sig på. Kanske är även det genetiskt, eller så har jag bara en vana att snubbla likadant varje fredag kväll. Jag vill ha fredagkväll. 

 Det är söndag och förmiddag nu. Jag är ovanpå täcket och äter jordnötssmör ur burken. Den burk vars bäst före-datum är långt bäst före och som pappa sa åt mig att inte äta. Släng ut istället. Jag brukar inte bry mig om sånt. 

 Dagen har gått och jag har utvecklat huvudvärk. Det blir kväll igen, det blir alltid det. Jag vet sånt för det är efter sju som jag gör fel. Tar mina snedsteg när mamma plockar med disken. Det stämplas in på mig och jag klär av mig i den takten du klär på dig. Kanske blir det bra om jag sover igen. 

 

0 kommentarer

25 september

 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
Alla mina filmer. Vill mest visa att mitt liv kan vara såhär fint ibland. Nu ska jag lämna sängen och koka gröt och så kan söndag börja. 
1 kommentar