En sommarbok

 
Jag måste passa på att tipsa om min sommarbok, Sommaren jag blev vacker, heter den. Jag kallar den min sommarbok eftersom jag läser den varje sommar och har gjort det i ett antal år nu. Den är skriven av Jenny Han och om man vill veta vad den handlar om kan man läsa det h-ä-r.  
 
Vid det här laget vet jag precis vad kapitlet kommer att handla om redan när jag läst den första meningen. Men förmodligen forsätter jag ändå att läsa den för att det är så mycket sommar över den. Och att den är så bra. Sidorna är solblekta och sandkorn faller ut ibland. Det finns även två fortsättningar på boken: Ingen sommar utan dig och Sommar för evigt. 
 
 
2 kommentarer

En förkylning + tre fotografier

Hej hej! 
Jag har gått och blivit förkyld. Igår vaknade jag upp och mådde så dåligt. Idag är det bättre men fortfarande sådär. Har ont i halsen, huvudet, snuvar och hostar. Därför ska jag bara ligga i sängen idag och titta på filmer och försöka bli frisk för imorgon börjar mitt sommarjobb. Ska bara jobba i en vecka och ser inte jättemycket framemot det, men det blir bra att få göra någonting vettigt om dagarna, plus att jag kan behöva lite extra pengar i plånboken. 
 
Innan jag återgår till att se på friends så kommer här tre fotografier från de senaste dagarna. 
Puss. 
 
 
3 kommentarer

Flickorna med hjärtat av på mitten

Hej och glad fredag (hade ingen aning om att det var fredag men det är väl sånt som hör till sommarlov).
Idag har jag varit och hämtat min storebror på flygplatsen i Köpenhamn. Han har varit utomlands med en kompis i två veckor och jag har saknat honom mycket. Fick också säga hej till en vän jag känt hela mitt liv som kom hem idag efter ett år som utbytesstudent i USA. Så det var fint. 
 
Nu ska jag äta sushi (lever ju för det). Puss. 
 
 
 
2 kommentarer