30 juni

Hej. Det är fredag, sista juni, strax innan tolv och jag gör inte så mycket. Sitter på mitt golv som jag med flit stökat till. Åt nyss knäckebröd med rödbetshummus som jag mixade ihop när jag vaknade. Drack det sista ur min kaffekopp (fast att jag bestämt mig för att ta några kaffe-fria dagar). Än så länge har det regnat konstant idag, och jag tror att mamma sa att det skulle fortsätta med det hela dagen hela natten hela lördagen. Fast att jag i veckan gått och klagat på det sugiga sommarvädret känns det ganska skönt idag med det svaga smattret mot takplattorna. Det ligger en tröttnad över mig som någon påminnelse att det är just inomhus, på mitt golv jag borde vara idag, vilket är lite trist för det är i princip min sista lediga dag innan jag börjar jobba igen. Känns som att jag hitills mest gått och väntat på att sommarlovet ska börja men faktiskt inte inset att det har börjat. Gör liksom inget åt det heller. Inte hjälper det att jag sover nio timmar per natt men ändå vaknar upp utan ork. Kanske är det att jag fortfarande är trött efter den stressigaste och jobbigaste våren någonsin. Kanske är det för att jag bestämt mig för att ta några kaffe-fria dagar. 
 
Ja nu orkade jag inte skriva mer. Ha det. 
 
 
 
 
0 kommentarer

27 juni

På lördag blir juni till juli och det betyder att halva 2017 då har gått (ehh). Jag tycker därför att det passar att jag lägger upp en sammanfattning av hur den första halvan av detta år har sett ut genom min photo booth/min favoritplats. Alltså, här kommer 17 bilder på mig själv.
 
Vi börjar med en bild från slutet av 2016 faktiskt, nämligen från julafton. Jag och min bror som tog en paus genom att ligga på min säng och lyssna på musik (troligtvis dansk rapp) 
 
I januari åt jag gröt (och ja resterande månader också)
 
Uppfann även mitt godaste sätt att liva upp ett paket snabbnudlar! Här var när och hur jag gjorde det. 
 
Annars var det en väldigt dålig tid här. Februari var definitivt det värsta på länge. Jag var sjuk och blev djupt sviken av en vän. 
 
Här i mars och lite fräschare! Kämpa. 
 
Jag och William på en kinesiskalektion. Han gjorde dem mycket roligare och bjöd mig dessutom alltid på tuggummi<3 
 
Detta var vårens första dag! Jag kommer ihåg den eftersom jag var blek men skulle på kompisdejt. 
 
Har många bilder från året som kan döpas till "i väntan på att snabbnudlarna ska bli klara". 
 
Detta var min födelsedag!! Efter middag med familjen satt jag här och väntade på Anna och Sandra. Jag gjorde ju förresten en film om min 18-årsdag. 
 
Här är Anna och jag i Idre! Trötta och svettiga och söta efter en heldag (halvdag för mig) i backen. 
 
Vi igen fast på tåget på väg hem. Åt risifrutti och naturgodis. 
 
Våren var ju så satans kall och seg i år. Jag var tvungen att flytta in mitt körsbärsträd från balkongen in till mitt rum varje natt enda in i slutet av april för att det inte skulle frysa ihjäl. 
 
Ytlig förändring nummer 1: färgade håret mörkt. Jag var väldigt onöjd de första dagarna, men sen så vande jag mig. 
 
Ytlig förändring nummer 2: tatuering. Här var jag nöjd direkt efter, och väldigt otålig för att ta av plasten. 
 
Jag har också många bilder som kan döpas till "i väntan på att ansiktsmasken verkar." Här är dessutom lillebror med i processen. 
 
Nu är vi framme i början på juni. Innan jag skulle iväg på en studentfest och var het. 
 
Avslutningsvis så kommer denna mysbilden på <3oss<3 från vår säng i Berlin. Det var första halvan av 2017 undra hur resten kommer se ut. 
 
 
0 kommentarer

25 juni

 
 
 
 
 

Efter en midsommarafton som blev lite sådär vaknade jag upp och mådde fortfarande sådär. Tog därför tåget ut till vår stuga vid havet där min familj var. Stängde av mobilen när jag kom fram och hade den avstängd hela dagen, vilket var så skönt. Gjorde istället sådant stilla som man bara gör på landet, som att promenerade bort till campingen där mina småbröder köpte konstigt godis, grillade korv, låg på soffan och läste eller tittade på de program som de tre kanalerna vi får in erbjuder. Åt upp den överblivna midsommarmaten också. Så glad att familjen sparade sill till mig. Och när jag vaknade idag så regnade det, och efter att ha legat kvar i sängen i en timme och bara lyssnat på regnet, gick jag upp och gjorde frukost men fortsatte med att bara lyssna på regnet när jag åt den. Senare sprack himlen upp och jag kunde sitta bredvid mamma i en solstol och få lite varmt på näsan och axlarna. 
 
Nu är jag tillbaka i stan. Cyklade till pappa och här har jag sprungit runt udden, hängt med mina syskon vid poolen och ätit pasta till middag. Den kommande veckan har jag ledigt från jobbet. Ska bli skönt att känna lite äkta sommarlov. Har roliga saker som jag ska göra, men också en hel del göra ingenting. 
 
 
0 kommentarer