29 februari

Jag tänkte visa er sånt jag skrivit ner i appen Anteckningar i min telefon. Vet inte om det är intressant men jag använder den appen väldigt ofta så jag välkomnar er att läsa mer om mitt fantastiska liv. Host. 
 
Listor är cirka mitt liv. Skriver listor hela tiden om allt jag ska göra. Här är några: sånt jag måste köpa, både tråkigt och kul. En önskelista har jag börjat på för fyller år snart. Och sen en lista över filmer jag vill se. 
 
 
Här är om jag kommer på någon mening så skriver jag ner den. Kanske blir det något mer av den eller så är den kvar där och får fortsätta att vara bara en mening. 
Detta är om jag lyssnar på musik och så kommer det en rad som jag måste skriva ner på direkten. Här över har vi the 1975 och La dispute. 
 
 
Och sist sånt som kommer i kategorin övrigt. Innehåller kanske ord som jag borde använda oftare, busstider jag måste ta om morgonen, ord på f och småsaker som känns och tycks. 
 
 
0 kommentarer

28 februari

ååhhhh 
 
jag är hemma hemma hemma 
 
Så känns det efter en vecka borta och speciellt efter två dagar i en bil. Förra fredagen åkte jag med familjen ner till Österrike, åkte skidor hela dagarna och åt femrättersmiddag varje kväll. Det var skitmysigt såklart men nu är jag så trött att jag inte vill tänka mer. Är lämnad kvar med tusen olästa blogginlägg och en hög kläder på golvet som kommer ligga kvar där ett tag. Så är sportlovet över och jag antar att man kunde vara med om värre saker än att gå tillbaka till skolan imorgon. Bara tre veckor och sen är det lov igen dessutom. Förhoppningsvis kommer våren någongång innan det. 
 
Hejdå vänner känns bra att vara här igen 
 
 
 
 
 
0 kommentarer

15 februari

 
 
 
Har skaffat glas, bågar, brillor. Kan nu se längre än två meter. Är som en ny människa. Känns ju ganska fett.
 
5 kommentarer