Förvänta er stora ting av mig

Idag har jag vikt vita tranor och lyssnat på kent, och inte så mycket mer. Men dagar då en bara pyssla i rummet behövs också. 
 
Tranorna blev väldigt fina i alla fall, och sen hängde jag upp dem i min sänghimel så de flyger över huvudet på mig när jag sover. 
 
Nu hade jag behövt cykla in till stan för att köpa några saker som saknas, men det regnar så värst så jag får kanske skjuta upp det lite. Nåja, ikväll ska jag äta godis och mysa. 
Puss och glad lördag på er. 
7 kommentarer

Friday I'm in love

Åh, fredag! 
Jag har precis kommit innanför dörren från skolan och sitter nu i soffan och dricker o'boy. 
Idag känns det faktiskt lite som höst och för att fortsätta på samma spår som höstlistan igår, tänkte jag här visa fyra klädval jag tycker är fina till hösten. Om ni vill veta var något kommer ifrån är det bara att klicka på bilderna. 
 
 
 
 
Helt enkelt - rutiga kjolar, peter pan-kragar, knästrumpor, korta klänningar, färgade strumpbyxor, kånken och docs. 
4 kommentarer

när hösten kommer

Trots att jag skulle vilja så går det nog inte riktigt att kalla det för höst än, det är trots allt fortfarande augusti. Men jag drömmer om hösten då man kan gömma sig i stickade tröjor, och sån tur så kommer vi bara närmre för var dag. Det blir mörkare, kallare och krispigare. Jag har skrivit en lista över det jag längtar efter mest och det jag vill göra när löven faller från träden. 
 
 

~Jag ska läsa mängder med böcker. Cykla in till stadsbiblioteket och bo där i några timmar för att sedan komma hem med en hel hög böcker. Min bok-lista är längre än någonsin och jag vill även läsa om alla mina favoriter. 

 

 

~Jag vill klä mig i hösten färger. Vinrött, senapsgult och mossgrönt. Och så hösten mönster som prickigt och rutigt. Jag tycker att hösten är årstiden då kläderna är som finaste. 

 

 

~Att spendera vardagseftermiddagarna eller de deppiga söndagarna invirad i en filt och se på favoritserier medan regnet slår mot fönstret. Regn är nog det absolut mysigaste som finns (och åska såklart) och serier slukar jag som bara den. 

 

 

~Gå långa höstpromenader bland brinnande färger. Promenader att fundera och tänka men såklart också att lyssna på musik, jag ska snart ta och göra en höst-lista. Och så plocka på mig stora löv och kastanjer att ta med hem till rummet och låta hösten komma in. 

 

 

~Dricka kopiösa mängder te ur koppar man kan drunka i. Min favoritsyssla. Jag vill fylla på både teskåpet och min koppsamling. Måste införskaffa fler stora koppar, det blir att jag nästan alltid dricker ur denna koppen då det är den störtsa jag har. 

 

 
 
 Vad vill ni göra när det blir höst? 
 (bilderna kommer från tumblr) 
 
 
 
 
35 kommentarer