28 mars

Mitt påsklov tar slut idag och jag klipper ihop det sista av min påsklovsfilm som blev ganska ful men jag blir ändå ganska glad av att se på den. Kan summera veckan på detta sätt: 
-har fyllt år
-firat påsk 
-ätit mycket 
-räckt ut tungan för ofta 
 
kolla själva, 
 
1 kommentar

26 mars

 

 

lovar mig själv efter varje fest att nästa gång ska jag bara ha kul. dansa, prata, skratta och inte låta hjärtat sittan utanpå, jaga efter närhet. men ändå står jag i ett vardagsrum och känner känslan gro som ogräs över hela mig. samlar mod eller snarare ork och drar med mig en kille in i något hörn. säger något men menar något annat. och på morgonen vaknar jag täkt med fläckar och jag vet inte om det är blåmärken eller rödvin. 

 

1 kommentar

24 mars

Idag fyller jag år och är såhär glad 
 
Firar med att lukta på rosor 
 
och hylla att jag är svensk (obs ej seriöst om det inte skulle framgå) 
 
Men jag fyller faktiskt 17 år i staden. Är en förlorare men också en dancing queen, young and sweet, only seventeen. Japp, alla låtar handlar om mig nu. Härligt att sånt kan hända bara över en natt. Så förutom att känna mig mycket äldre och klokare än igår ska jag äta massa massa våfflor med Anna och Sandra och sen ikväll gå på restaurang med min familj. Jag hoppas att min födelsedag blir lika fin för er som den blir för mig. Puss och kram 
4 kommentarer