feelings are just like the weather

 
Är låg och ledsen nu och det är konstigt för imorse tyckte jag att livet var så himla bra. Har ätit mariekex och druckit love tea på mitt golv efter skolan. Teet smakade rött och höst och kommer från Sydafrika. Lyssnar på marina and the diamonds och kan väl säga att för tillfället är jag den här låten Jag ska hämta min minsta lillebror på dagis nu och passa honom ikväll, så vi ska äta lasange och se film. Imorgon ska jag tydligen springa en mil i skolan men det tänker jag inte på nu. 
1 kommentar

du är vinden i mitt bröst

 

jag är en känslostorm. femhundra miljoner i en vind. piskande, blå, lätta och väldiga. det känns och skriks inom mig. jag vill krossa glas och skallar, jag vill sjunga om allt det gröna i maj, jag vill gråta ut allt som fyller mig. jag känner allt i mig och försöker öppna upp, släppa ut. det tycks dock stanna kvar, bara blåsa innanför och inte ut. jag är en orkan och bränslet, det som gör vinden i mitt bröst vildare, är du. 

1 kommentar

trött som döden

Hej. 
Visst en vecka sen jag bloggade sist. Är så trött att jag knappt minns vad som under veckan. I alla fall, det står tomt i huvudet och stilla i själen. Det är lite jobbigt när mitt sinne gått på sommarlov men skolan fortfarande har prov och inlämningar kvar som ska göras.  Skulle varit klar med en presentation om Bowie för två veckor sedan men tar tag i det ikväll, så kan jag beskriva nivån på min skoltrötthet. Har nog aldrig varit såhär skoltrött, tur är väl att det bara är tre veckor, eller 10 skoldagar till lov. Kanske lite tur att det bara är dessa tre veckor kvar på min skola innan jag börjar gymnasiet. Jag kan behöva lite omväxling. 
 
 
0 kommentarer