Sommar 2014

 
Sommaren 2014 började med att jag såg Håkan på Ullevi. Bästa bästa bästa. Sen fick jag sommarlov och kunde sova, äta långa frukostar i sängen och läsa tills mitt sommarjobb började. Det varade bara i en vecka vilket var tur eftersom det var så tråkigt. Jag firade midsommar med Anna, var i två av mina sommarstugor, gick på loppisar och gömde mig för värmen så gott det gick (det var så jäkla varmt och värme är jag inget fan av). Så kom min bästis Cordelia enda från USA och bodde hos mig i tre veckor och vi har roligaste någonsin och åt kilo godis. Jag gick runt i mina platåer som var nya eller ljusa och korta klänningar. Jag var på fler konserter när det var festival i malmö, såg bland annat first aid kit och linnea henriksson. Jag klippte nästan två decimeter av mitt hår och sen började skolan och jag längade till hösten mer än något. 
 
 
0 kommentarer

Hejdå julen

Hej. Det känns liksom äntligen att kunna blogga igen. Nu är jag hemma efter en vecka hos släktinar och med julfirande. Trots att det är jättekul att träffa farmor och farfar och mina kusiner så är det något med att komma hem efter att ha sovit i en främmande säng och klä sig i klänningar som ligger nerslängda i en resväska. Nu är jag hemma i malmö och det är snö på marken, vilket det varken fanns i småland eller i norra skåne. 
 
Julen är över och det känns såhimlaotroligt skönt. Ändå är det mer än en vecka kvar på lovet och jag ska bara sova, läsa, se film, fika med vänner, fira nyår och läsa lite mer. Och här är tre foton från de senaste dagarna: 
 
 
 
 
2 kommentarer

kent - beskyddaren

 
 
jag försökte vara speciell
jagad smal & glansigt blek
men med fläckar är jag född
jag hade nästan glömt
jag ville vara spirituell
en gnistrande personlighet
men det kräver att man har
gener & anlag
och det har inte jag

//
 
jag ville bara fly från mig själv
skära bort min otillräcklighet
men med fläckarna jag glömt
är redan dömd

// 
 
kan du beskydda mig?
kan du beskydda mig?
kan du beskydda mig?
snälla beskydda mig


0 kommentarer