Köpenhamn en dag

Idag vaknade jag bredvid Anna och Sandra och vi åt flingor till frukost och klädde på oss och tog sen tåget över bron och över vattnet och kom till köpenhamn. Vi gick fram och tillbaka längst ströget och gömde oss från kylan i affären och skrattade och detta fångade jag på film, så här är vår dag på en och en halv minut. Det blåste och var väldigt grått idag men jag tog ändå med världens mest våriga låt i videon: piazza new york catcher. Det var en bra dag. 
 
 
2 kommentarer

Don't look back in anger

 
Så här ser jag ut idag. Jag har tennis skirt och min brors tröja och mina dr martens. Jag ska ha de utomhus nu för första gången för ska med bror min in till stan. Ikväll ska jag sova över med mina favoriter Anna och Sandra och vi ska skypea med Cordelia borta i Kalifornien. Bra dag. Vad gör du idag och hur mår du? 
 
1 kommentar

Nya skor och påsklov

 
Jag har nya skor! Höga dr. martens i svart. Jag fick de i födelsedagspresent och har än bara gått runt med de inne i mitt hus och inte känt av något skoskav. Det kanske kommer eller så hoppas jag på att jag har tåliga fötter. 
 
I alla fall, jag har lov nu. Har sovit längre de här två dagarna än jag brukar göra så lovet kom väl passande antar jag. Jag har ändå mycket att göra detta lovet. Är på väligt blogg-humör också så hoppas på att jag skriver mycket här. Nu ska jag gå upp och äta frukost, puss. 
3 kommentarer