3 april

Morgon måndag. Jag somnade nästan stående när jag borstade tänderna, så jättegod är inte denna dag. Och halsen gör fortfarande ont. Jag la mig tidigt igår i hopp om att vakna upp och må bättre idag, men jag hade problem att komma till ro. Låg istället och stressade upp mig genom att tänka på allt jag har att göra, vilket ju självfallet inte var så bra. Hatar att jag inte kan hantera stress för fem öre. 
 
 
För det första är det mycket i skolan, och det är lika tråkigt som det låter. Om sex veckor är det teaterfestivalen, och av någon anledning valde vi att sätta oss in i ett väldigt krävande projekt i år, när vi har noll tid och väldigt lite engagemang i gruppen. Tvivlar starkt på hur det kommer gå. Utöver detta vill jag ha tid att träffa vänner och vara med familjen (jag har ju dessutom två), tid till träning kan jag glömma och i en månads tid har jag letat efter tillfälle att klippa mig men inte kunnat få ihop det. Så ja. Jag är stressad och sur.  Ville bara få ur mig detta. 
 
 
Aja, trots att jag mår sådär så ska ju frukost ätas och jag gjorde favoriten (gröt). Den ser så jävla höstig ut idag men lite så jag känner mig ju. Kokad med kanel och kardemumma som vanligt, sen toppad med ett äppelmos som jag gjorde i helgen på bortglömda äpplen, torkad aprikos och lite hackade nötter. Mums. 
 
 
Okej slut på mitt tjat nu då. Klockan är snart halv tio och jag hade tänkt cykla in till skolan för att få lite psykologiplugg gjort innan matten börjar, men kom på att om jag pluggar från soffan istället så kan jag dricka en till kopp kaffe. Så får det bli. Puss på er hoppas dagen blir hyfsad. 
 
 
1 kommentar
meh.blo.gg

Krya på dig och lycka till med projekt