10 januari - hur väl känner du din partner?

OBS. Kommentar från Kamille; g r o v ångest inför att göra detta, hatar att ha fel och känner på mig att jag kommer inse att jag inte vet så mycket om Emma när jag väl börjar… men det får ni förlåta<3

Kamille om Emma 

Vad har din partner för ögonfärg? Vill säga grön? Eller ni vet, sån grön-blå färg som skiftar lite beroende på ljus. Emmas kommentar: Ärligt så vet jag knappt själv, men mamma brukar säga att de ibland är gröna och ibland blå, så rätt får du!

Vad är din partners älsklingsmat? I princip all min älsklingsmat! Digestive med jordnötssmör och banan, avokadomackor, tonfiskrullar, sill, nudlar, sushi och konstiga vegetariska grytor.

Vilken är din partners favoritbit i godispåsen?Jordnötssmörkulor, lätt! Annars fudge eller hallon-lakrits skallar?

Vilken är din partners värsta hatsyssla i hushållet? Emma har en tendens att inte plocka upp sina grejer från golvet. Det samlar sig små högar av kläder, papper, pyssel och koppar lite överallt, förmodligen för att vi lever stora delar av våra liv på just golvet. Så jag säger att hon hatar att plocka undan saker från golvet! (obs. hon gör det faktiskt ibland och jag blir lika imponerad varje gång men det går inte ens en dag innan det finns nya högar.) Emmas kommentar: Saken är den att jag gillar att städa, eller jag hatar det inte. Jag är bara lite lat så det stämmer att det händer ganska sällan.

Om din partner har en fobi eller är rädd för något – vad är det i så fall? När hon var liten var hon väldigt rädd för att bli lämnad eller övergiven av sin familj. Hon har berättat hur hon inte kunde somna på kvällarna för hon var rädd att hennes familj skulle åka ifrån huset när hon sov och hon smög upp flera gånger för att kolla att de var kvar. Förmodligen ligger rädslan att va ensam eller övergiven kvar nånstans i hennes undermedvetna, även om det är väldigt dumt för det kommer hon aldrig bli. Emmas kommentar: Haha aw ja det stämmer. Trodde dock du skulle svara hajar eller sprutor som jag tjötar om hela tiden heh.

Vad gillar din partner bäst med sitt eget utseende? Borde va: allt. För allt är så himla fint, till och med hennes nyvakna trötta bakisögon. Men är förmodligen hennes bröst och axlar? Från revbenen upp liksom. Emmas kommentar: Mina bröst är amazing.

Vilken parfym är din partners favorit – på sig själv? Emma har ganska många olika parfymer men de hon använder mest har toner av vanilj, tänker iallafall alltid på henne när jag ser vaniljparfymer.

Vilken är din partners största last? Att hon är snål! Så himla dålig på att tillåta sig använda pengar trots att hon har massor! Ta för dig av livet va, köp en kopp kaffe och sluta sno av andra! Emmas kommentar: ahh okioki jag ska.

Vilken av dina släktingar har din partner bäst relation till (om släktrelation finns)? Av lite olika anledningar har hon tyvärr inte så stor relation till min biologiska familj… men för mig är vissa av mina vänner också min familj (du väljer din egen familj osv.) så då får det nog bli Elsa, min finaste vän.

Vad stör din partner sig på hos dig – om något (behöver inte vara något jättestort)? Oj nog ganska mycket… Typ att jag är pedantisk, bestämmer mycket, är rädd för att misslyckas med saker och rädd för förändring. Är nog ganska svår att ha att göra med.

Vilket plagg i garderoben tar din partner på sig när han/hon vill vara lite extra snygg? Hennes turklänning! En svart liten sak hon hittade på Humana en sensommardag förra året. Väldigt fin och det blir alltid en bra kväll med den.

Vilken är din partners största talang – enligt din partner? Förmodligen laga mat, Emma kollar _konstant_ på tasty på fb och sparar otaliga vegetariska recept på pinterest och när hon lagat nån (medelmåttigt) god rätt skryter hon hejvillt på twitter om att hon borde starta restaurang för fasiken vad god mat hon lagar!!!! (Och ändå har hon fortfarande inte lagat sina vegetariska biffar till mig?? *hint*) Emmas kommentar: Seriöst lagar bästa maten. Du ska få se när du får mina biffar. 

Vad är din partners stora mål i livet? Att va glad. Allt annat är obefintligt om hon inte är glad och det beundrar jag henne så himla mycket för.

Vem är din partners idol? Lotta Lundgren om någon.

Vad är din partners stjärntecken? Vädur! (obs. var tvungen att googla för kan ej stjärntecken, förmodligen fusk men men)

Vilket parti röstade din partner på i senaste valet (eller röstade blankt)? Då vi båda är omyndiga röstade hon inte förra valet. vet faktiskt inte heller vad hon hade röstat på? Förmodligen vänsterpartiet som den lilla kommunist hon är<3

Vilken är er gemensamma låt (någon ni förknippar med ett fint minne)? Finns många. Men i somras upptäckte vi att Försent för Edelweiss är exakt lika lång som det tar för oss att gå till den andras hus, det tar alltså exakt 4:04 minuter, så den förknippar jag alltid med vägen hem till henne.

Vad föll din partner för – hos dig? Tror hon föll för att jag är lika skruvad som hon är. Dansar lika passionerat, hatar lika hårt och älskar samma saker. Och att jag ser henne. För det gör jag verkligen. Emmas kommentar: my bby<3

 
 
 

Kamille om Emma 

Vad har din partner för ögonfärg? Grå-blå. Kamilles kommentar: Japp, mer blå än grå tror jag med det beror ju på ljus.

Vad är din partners älsklingsmat? Sushi eller falafel med halloumi. Och massa kapris. Kamilles kommentar: mmmm yes bby give me that halloumi

Vilken är din partners favoritbit i godispåsen? Jordnötskulor, fudge och PUNCHPRALINER (kanske inte favorit men var tvungen att nämna att hon ens köper såna) Kamilles kommentar: Punchpraliner 4life, är en tant fuck the haters<3

Vilken är din partners värsta hatsyssla i hushållet? Eftersom hon är pedant och ordningsam af gillar hon det mesta som är åt städ-hållet. Men ja typ att städa toaletten kanske inte är så kul?? Kamilles kommentar: Sant, hatar också att tömma diskmaskinen, så himla meningslös grej.

Om din partner har en fobi eller är rädd för något – vad är det i så fall? Att sluta upp som en trebarnsmamma i villa med kontorsjobb och ha en stuga på landet. Kamilles kommentar: Japp, verkligen värst tänkbara. Får rysningar bara jag tänker på det.

Vad gillar din partner bäst med sitt eget utseende? Sina fräknar.

Vilken parfym är din partners favorit – på sig själv? För några veckor sen var på på Åhlens och då snackade hon om parfymer men jag lyssnade inte så noga… Det var någon unisexparfym tror jag?? Kamilles kommentar: Du får ju lyssna när jag pratar? Det var Calvin Kleins “One” som är en jättefräsch unisex-parfym! Men min standard är en Chanel jag haft i åratal.

Vilken är din partners största last? Att hon tvingas vara kvar i Malmö med skola och trista saker när hon hade kunnat bo var som helst och göra vad som helst.

Vilken av dina släktingar har din partner bäst relation till (om släktrelation finns)? Min låtsaspappa Mats. Kamilles kommentar: <3mats<3

Vad stör din partner sig på hos dig – om något (behöver inte vara något jättestort)? Att jag typ river sönder mina naglar eller liknande. Varje gång jag gör det säger hon åt mig att förstöra hennes istället. Och kanske lite att jag inte vågar ta konflikter.

Vilket plagg i garderoben tar din partner på sig när han/hon vill vara lite extra snygg? Någonting i sammet eller något som glittrar. Typ min glittriga topp. Kamilles kommentar: Har en stor svaghet för sammet…
 
Vilken är din partners största talang – enligt din partner? Multitasking? Att hon lyckas få högsta betyg i skolan trots klen uppmärksamhet på lektionerna och många timmars frånvaro. Kamilles kommentar: Fattar inte själv hur jag lyckas men antar att jag är smart.  
 
Vad är din partners stora mål i livet? Flytta utomlands, helst till London och kanske plugga där (psykologi). Skriva en bok. Inte bli gammal och tråkig (inte för att Kamille kan bli tråkig).
 
Vem är din partners idol? Alla jävla Harry Potter-människor. Kamilles kommentar: <333 harry p
 
Vad är din partners stjärntecken? Vattuman.
 
Vilket parti röstade din partner på i senaste valet (eller röstade blankt)? Kamille får inte rösta i valen eftersom hon inte är svensk medborgare.
 
Vilken är er gemensamma låt (någon ni förknippar med ett fint minne)? Sex - the 1975, för alla gånger vi dansat och skriksjungit till den.
 
Vad föll din partner för – hos dig? Att jag var den coolaste i vår klass. Kamilles kommentar: Så sant, föll pladask första skoldagen när alla andra var så tråkiga och fula men Emma gick runt med sin rosa kånken och var allmänt hipster<3  
 
 

 

 

1 kommentar
Stalin

Vänsterpartiet är borgerliga